Explainer video laten maken

Een explanimation dat aansluit op jouw wensen en budget

Explainer video laten maken

animaties & infographics

In een explainer video wordt uw boodschap in 60 tot 90 seconden aan de kijker overgebracht. Dit gebeurt geheel in de stijl van jouw merk. De meest complexe kwesties worden op een simpele en heldere manier uitgelegd. Dat is de kracht van een explainer video!

Bij Animatwork vinden we erg belangrijk om het doel van de video op een juiste manier te realiseren. In een vrijblijvend gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.
Door op een effectieve manier gebruik te maken van illustraties, vormen, muziek en voice-over wordt de animatie toegespitst op de juiste doelgroep.

Vandaag de dag zijn er meerdere benaming voor een animatie: lees hier meer over uitleganimaties en explanimations.

Onze aanpak

dat volledig op jouw wensen aansluit

Het creëren van een explainer video gebeurt op papier en digitaal. Het voordeel hiervan is dat er geen filmlocatie afgehuurd hoeft te worden. Met een stevige regenbui kan er prima een explainer video gerealiseerd worden. Met andere woorden: niets houdt het animeren tegen! Animatwork heeft het gehele proces in eigen handen. Het inspreken van de voice-over besteden wij uit. Daarvoor maken wij gebruik van een groot netwerk met professionele stemacteurs.

 

Kosten van een animatie

een animatie dat aansluit op jouw budget

De kosten van een explainer video zijn erg uiteenlopend. Wij maken een explainer video altijd op maat. Dat wil zeggen dat de video helemaal naar jouw wens aan te passen is. Echter zijn er veel factoren die invloed hebben op de kosten. Denk hierbij aan de lengte van de animatie, de complexiteit, voice-over, muziek en geluidseffecten. Doordat wij explainer video’s in veel verschillende stijlen kunnen maken en een netwerk met zowel met bekende als onbekende voice-over hebben, kunnen wij de video op jouw budget laten aansluiten.

Publicatie

op jouw website, social media of offline…

Een explainer video is uitstekend in te zetten op diverse social media. Het dient als een stukje extra service van jouw bedrijf. Je geeft met een explainer video op een leuke en frisse manier extra informatie. Hiermee zorgt de video voor een betere merkbeleving en positionering van uw bedrijf.

Voor het plaatsen op social media is het belangrijk dat de animatie het juiste formaat heeft, niet te lang duurt en een ondertiteling bevat. Elk medium vraagt om een eigen aanpak qua publicatie.

Contact

Nieuwsgierig?

We helpen je graag met het overbrengen van jouw complexe boodschap.

Jouw animatie, jouw project

Vertel ons alles over je product, dienst of proces.

Al een idee?

Heb je al een idee voor een animatie? We luisteren graag!

Publicatie

Wij denken met je mee waar jouw animatie gepubliceerd moet worden en hoe de animatie het beste tot zijn recht komt.

+31 050 211 36 43

Contact