Explanimation laten maken

Een explanimation dat aansluit op jouw wensen en budget

Explanimation laten maken

animaties & infographics

Explanimation is een samenvoeging van het Engelse ‘explain’ en ‘animation’. Het betekent dus simpelweg een animatie waarin uw organisatie, product of dienst wordt uitgelegd. Wij leggen de focus op de effectiviteit van de explanimation. Doordat wij op een effectieve manier gebruik maken van illustraties, vormen en bewegingen wordt de animatie toegespitst op de juiste doelgroep. Als u een explanimation wilt laten maken adviseren we om de boodschap in 60 tot 90 seconden over te brengen aan de kijker. Dit doen we geheel in de stijl van uw merk.

Vandaag de dag zijn er meerdere benaming voor een animatie: lees hier meer over uitleganimaties en explainer video’s.

Onze aanpak

dat volledig op jouw wensen aansluit

Het creëren van een explanimation gebeurt op papier en digitaal. Het voordeel hiervan is dat er geen filmlocatie afgehuurd hoeft te worden. Met een stevige regenbui kan er prima een uitleganimatie gerealiseerd worden. Met andere woorden: niets houdt het animeren tegen! Animatwork heeft het gehele proces in eigen handen. Het inspreken van de voice-over besteden wij uit. Daarvoor maken wij gebruik van een groot netwerk met professionele stemacteurs.

 

Kosten van een animatie

een animatie dat aansluit op jouw budget

De kosten van een animatie zijn erg uiteenlopend. Wij maken de animaties altijd op maat. Dat wil zeggen dat de animatie helemaal naar jouw wens aan te passen is. Echter zijn er veel factoren die invloed hebben op de kosten. Denk hierbij aan de lengte van de animatie, de complexiteit, voice-over, muziek en geluidseffecten. Doordat wij animaties in veel verschillende stijlen kunnen maken en een netwerk met zowel met bekende als onbekende voice-over hebben, kunnen wij de animatie op jouw budget laten aansluiten.

Publicatie

op jouw website, social media of offline…

Zodra de explanimation klaar is, is het zaak om het te publiceren. Dit kan natuurlijk op uw website en social media kanalen. Hierbij is het belangrijk dat de animatie het juiste formaat heeft, niet te lang duurt en een ondertiteling bevat. Elk medium vraagt om een eigen aanpak qua publicatie.

Wilt u met een explanimation gaan adverteren? Dan zorgen wij ervoor dat de animatie de juiste lengte heeft. Voor advertenties is dit niet langer dan 30 seconden. Wij kunnen natuurlijk twee varianten van de animatie maken. Eén langere, uitgebreidere versie en één korte versie die geschikt is om in te zetten als advertentie.

Contact

Nieuwsgierig?

We helpen je graag met het overbrengen van jouw complexe boodschap.

Jouw animatie, jouw project

Vertel ons alles over je product, dienst of proces.

Al een idee?

Heb je al een idee voor een animatie? We luisteren graag!

Publicatie

Wij denken met je mee waar jouw animatie gepubliceerd moet worden en hoe de animatie het beste tot zijn recht komt.

+31 050 211 36 43

Contact