Animatwork | 2D animatiestudio
Animatwork | 2D animatiestudio
Work

Wij zijn

Animatwork

de animatiestudio in Groningen!

Work

Uitgelichte animaties

Waar we trots op zijn!

Wie zijn wij?

animatiestudio in Groningen

Wij zijn Animatwork, dé animatiestudio in Groningen. In onze animatiestudio produceren we 2D animaties en infographics waarmee we op een frisse en duidelijke manier jouw doelgroep aanspreken.
Wij helpen organisaties en bedrijven bij het communiceren van lastige vraagstukken en ingewikkelde boodschappen. Dit doen we door de boodschap te visualiseren, zodat het voor iedereen begrijpelijk wordt. De boodschap wordt overgebracht zonder moeilijke, ambtelijke taal en volledig in de huisstijl van jouw organisatie of onderneming.

Waarom een animatie?

De meerwaarde van een animatie

Een animatie legt complexe boodschappen helder en simpel uit. Alle animaties van Animatwork zijn maatwerk. Hierdoor kunnen wij aan vrijwel al jouw wensen voldoen. Het script, illustraties, kleuren en vormen worden allemaal passend gemaakt voor jouw animatie.

In 60 tot 90 seconden wordt jouw boodschap aan de kijker overgebracht. Onze animaties zijn fris, duidelijk en levendig zijn. Dit moet uiteraard niet ten koste gaan van de boodschap. Daarom hebben wij als motto: Keep it simple, stupid.

– Lees meer over onze werkwijze

Onze opdrachtgevers

Met plezier en passie maakten we animaties voor hen

Veelgestelde vragen

Vragen en antwoorden over animaties & infographics

Waarvoor is een animatie geschikt?

Een animatie is uitermate geschikt om een product, dienst, proces of een complexe boodschap uit te leggen. In een animatie wordt de boodschap helder en duidelijk uitgebeeld op een frisse manier.

Wat is de werkwijze van Animatwork?

Wij werken altijd met een vaste werkwijze. Het begint met een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bespreken we ideeën, wensen en mogelijkheden. Deze ideeën en wensen worden vertaald naar een script. Aan de hand van dit script wordt de animatie opgebouwd.

Wat is het verschil tussen een animatie en infographic?

In een animatie wordt jouw boodschap overgebracht door middel van bewegende illustraties. Onder de bewegende illustraties kan een voice-over jouw boodschap vertellen. Eventueel wordt het met rechtenvrije muziek en geluidseffecten nog levendiger gemaakt.

Een infographic is een stilstaande afbeeldingen waarin illustraties jouw boodschap overbrengt.
Zowel een infographic als een animatie kan volledig in de huisstijl van jouw organisatie of onderneming worden gemaakt.

Wat kost een animatie ongeveer?

Het is lastig om een vaste prijsindicatie te geven voor het laten maken van een animatie. Elke animatie is anders. De kosten worden gebaseerd op de stijl van de animatie, maar ook factoren als voice-over, scripts, muziek en sound design speelt een rol.
Wij denken graag met jou mee en kunnen de animatie afstemmen op jouw budget. De snelste manier is om even te bellen voor een prijsindicatie.

Hoe lang duurt het laten maken van een animatie?

De duur van het realiseren van een animatie is afhankelijk van de complexiteit. Doorgaans kun je er van uit gaan dat het maken van een animatie, van concept tot realisatie, ongeveer drie weken duurt.

Welke verschillende animaties zijn er allemaal?

Animatwork werkt met verschillende animatiestijlen. De stijl van de animatie bepalen we samen met jou. De stijl moet aansluiten op de doelgroep en passen in jouw budget. Vraag ons naar de verschillen stijlen.

Contact

Nieuwsgierig?

We helpen je graag met het overbrengen van jouw complexe boodschap.

Jouw animatie, jouw project

Vertel ons alles over je product, dienst of proces.

Al een idee?

Heb je al een idee voor een animatie? We luisteren graag!

Publicatie

Wij denken met je mee waar jouw animatie gepubliceerd moet worden en hoe de animatie het beste tot zijn recht komt.

+31 050 211 36 43

Contact
nl_NLNederlands