Who we are

Animatiestudio voor 2d animaties en infographics

Animatwork animatiestudio

animaties & infographics

Animatwork is een animatiestudio. Sinds 2016 bedenken en creëren wij animaties en infographics waarmee complexe boodschappen simpel en helder worden uitgelegd. Vanuit onze studio bedenken we een ideaal concept waarmee jouw product, dienst of boodschap op een leuke manier aan de doelgroep wordt gepresenteerd. Wij hebben een vaste aanpak voor het realiseren van een animatie. In zes stappen maken we van jouw complexe kwestie een helder en duidelijke boodschap.

Vandaag de dag zijn er meerdere benaming voor een animatie: lees hier meer over uitleganimaties, explanimations en explainer video’s.

Onze aanpak

dat volledig op jouw wensen aansluit

De animaties die wij realiseren zijn op maat gemaakt. De animatiestijlen variëren van simplistisch tot aan zeer gedetailleerd. Dit betekent dat wij vrijwel aan al jouw wensen kunnen voldoen. Wij passen onze aanpak aan op de vraag van de klant. Wil je als klant volledige controle op de ‘look & feel’ van de animatie, dan maken we vooraf een storyboard. Heb je juist wat minder budget, dan slaan we de storyboard over en gaan we aan de slag in de gewenste stijl.

Het animatieteam

met verschillende expertises

Animatwork is een ‘one-man band’, maar met een netwerk van verschillende expertises. Op deze manier kunnen we veel verschillende animatiestijlen aanbieden tegen gunstige tarieven. Ons netwerk bestaat uit 2D animators, 3D animators, tekenaars, script schrijvers, voice-overs en sound designers. Kortom, alles om een passend eindresultaat voor jou te realiseren.

0

Thomas Wolting

Animator

Contact

Nieuwsgierig?

We helpen je graag met het overbrengen van jouw complexe boodschap.

Jouw animatie, jouw project

Vertel ons alles over je product, dienst of proces.

Al een idee?

Heb je al een idee voor een animatie? We luisteren graag!

Publicatie

Wij denken met je mee waar jouw animatie gepubliceerd moet worden en hoe de animatie het beste tot zijn recht komt.

+31 050 211 36 43

Contact
nl_NLNederlands