De werkwijze

Onze animaties maken we in zes eenvoudige stappen.

Intake gesprek

We bespreken de wensen en mogelijkheden

De eerste stap is altijd een vrijblijvend intake gesprek. Graag doen we dit in persoon, maar het kan ook telefonisch. In dit gesprek bespreken we de wensen, eisen en de mogelijkheden van een animatie.

Schrijven audioscript

Een goed script is het halve werk

Zoals er voor een film een script geschreven wordt, moet er ook voor een animatie een script geschreven worden. Dit wordt ook wel een audioscript genoemd, omdat het dient als tekst voor de voice-over. Een goed audioscript voldoet aan een aantal richtlijnen. Zo moet het weinig moeilijke woorden bevatten en zijn lange zinnen af te raden. Wij helpen graag met het schrijven van het script of doen het zelfs voor jou!

Bepalen van de animatiestijl

Spreek je doelgroep aan met de juiste stijl

Een juiste stijl bepalen is belangrijk voor de uitstraling van de animatie. Wilt u alleen de kleuren van uw huisstijl gebruiken in de animatie? Dat kan! 

Simpele vormen en lijnen of juist complexe en gedetailleerde afbeeldingen, het is allemaal mogelijk.

Voice-over kiezen

Een goede voice-over geeft het juiste gevoel mee

Net zoals de stijl, geeft ook de voice-over een bepaalde uitstraling aan de animatie. Niet alleen zijn er verschillende voice-over stemmen, deze stemmen kunnen ook allemaal variëren in intonaties, warmte en levendigheid. Niet voor niets wordt een voice-over ook wel een stemacteur genoemd. Wij zullen op basis van het audioscript een voorselectie maken van vijf stemmen. Hier kunt u een keuze uit maken. Niet tevreden met de voorselectie? Geen probleem, dan zoeken we even verder

Animeren

Alles komt samen in een duidelijke animatie

Als het audioscript definitief is, beginnen wij met de productie van de animatie. 

Zodra er 10 a 15 seconden is geanimeerd, sturen wij dit op. Op deze manier kan er in een vroeg stadium nog bijgestuurd worden in stijl- en kleurgebruik.

Afmixen van muziek en geluiden

Met muziek en geluidseffecten komt de animatie extra tot leven

Onder de animatie komt een muzieknummer die de animatie extra gevoel meegeeft. Daarnaast worden er nog geluidseffecten onder geplaatst. Deze geluidseffecten zorgen ervoor dat de animatie nog meer tot leven komt. Hierna is de animatie helemaal klaar om uw doelgroep te overtuigen!

Contact

Nieuwsgierig?

We helpen je graag met het overbrengen van jouw complexe boodschap.

Jouw animatie, jouw project

Vertel ons alles over je product, dienst of proces.

Al een idee?

Heb je al een idee voor een animatie? We luisteren graag!

Publicatie

Wij denken met je mee waar jouw animatie gepubliceerd moet worden en hoe de animatie het beste tot zijn recht komt.

+31 050 211 36 43

Contact
nl_NLNederlands